GRÁNIT, MÁRVÁNY, MÉSZKŐ | SÍRKŐ, FEDKŐ, URNASÍR

Fejkövek

aTekintse meg galériánkat!

A Gránit Szabó Kft. telephelyén megtalálhatja egyes sírkő mintákat, fazonokat, gránit sírkő mintákat is, hogy könnyebbé tegyük ezt a nehéz döntést az Ön számára. Tekitse meg főoldalunkon az anyagmintákat és a sírkövekről készült képeket, hogy segítse Önnek a választást, kérjen árajánlatot telefonon, e-mailen , faxon vagy keresse fel személyesen telephelyünket.


Különleges és egyedi igényeket is tudunk teljesíteni , Ön elképzeli,  a Gránit Szabó Kft., pedig megvalósítja !

A Gránit Szabó Kft. a következőkben is segítséget tud nyújtani:

Vállalunk temetéssel kapcsolatos sírkőbontást, csiszolást , faragást és tisztítást is !Akár közvetlenül a helyszínen betűvésést is tudunk vállalni !

 A FŐVÁROS ÉS AZ ORSZÁG VALAMENNYI TEMETŐJÉBE SZÁLLÍTUNK SÍRKÖVET! TEHÁT NE HABOZZON HÍVJON MINKET BÁTRAN!

Extraként a következő lehetőségeket lehet választani:

Porcelán kép / színes vagy fekete-fehér/ aranyozott, Faragás a fejkőbe / egyedi elképzelések alapján is, Vésés , egyedi formák kialakítása is lehetséges, Arckép gravírozása,  egyedi motívumok gravírozása !

 

 


 A Gránit Szabó Kft. ezekben biztosan tud az Ön rendelkezésére állni:


 A Gránit Szabó Kft. sokrétű szolgáltatásokat és termékeket is forgalmaz / szolgáltat, mint gránit-márvány mészkő kis és nagykereskedése, érdemes honlapunkat gyakran felkeresni és hírlevelünkre feliratkozni! Sírkövek készítése (szimpla kövek, másfeles kövek dupla kövek), emlékek, burkolat, gránit- márvány, mészkő burkolólap és megmunkálása, padlóburkolat, járólap , mosdólap, ablakkönyöklő, gránitasztal, konyhai pultrendszer, fürdőszobai pultok, kialakítások, burkolatanyagok, fürdőkád és mosdó burkolatok, padlólapok, gránit - márvány és  párkányok, ablakpárkány, kőfaragás, márványfaragás, márvány-gránit - mészkő lap, márvány-gránit - mészkő lépcső, gránit márvány - mészkő pultok, gránit- mészkő és márványtáblák, gránit - márvány - mészkő ablakpárkányok, párkányok,  lépcsőlapok méretre vágása, valamint kandallók készítésével is foglalkozunk.

 

Gránit Szabó Kft. , 2011.