GRÁNIT, MÁRVÁNY, MÉSZKŐ | SÍRKŐ, FEDKŐ, URNASÍR

Rólunk

 

Bemutatkozás:

A Gránit Szabó Kft. , GRÁNIT - MÁRVÁNY - MÉSZKŐ , KIS - ÉS NAGYKERESKEDELMÉVEL foglalkozik, tehát hatalmasraktárkészletünkből  viszonteladókat is ki tudunk szolgálni.Magyarországon az egyik legnagyobb importőr vagyunk, áraink kedvezőek, folyamatos akciókkal és árengedményekkel dolgozunk. Az ország egész területéről várjuk kedves érdeklődőinket, partnereinket és kollegáinkat. Félkész vagy kész síremlékekkel  várjuk viszonteladók jelentkezését is. Import tevékenységünknek köszönhetően folyamatosan megújuló raktárkészlettel, gránit lapokkal tudunk szolgálni.

Újdonságként, Magyarországon először a Gránit Szabó Kft.-nél urnasír webáruház nyílt, ahol megrendelheti gránit urnasírjaink közül az Ön számára tökéletes sírt és hozzávalónak gránit szín azonos vázát is tud vásárolni, a feliratot pedig mellékelni is tudja , a darabszámmal meg tudja határozni annak árát is. Egyszerű, áttekinthető és gyors megrendelés. Tekintse meg Ön is.

www.urnasirok.hu

Várjuk Önt is, szakértelemmel, széles választékkal és minőséggel a Telephelyünkön.ceg1


Egy kis történelem:

A Gránit Szabó Kft. mint vállalkozást Szabó István Dezső alapította 1978-ban. Kezdettől fogva síremlék készítésével foglalkozott, az elején műkőből, majd folyamatos fejlesztések után és követve a piac és a vevők igényeit, márványból illetve időtálló és szinte örök életű gránitból készülnek a köveink. Cégünk később kibővült, mint családi vállalkozás, tagjaik Szabó István Dezső és fia Szabó Viktor kőszobrász mester és Szabó Krisztina marketinges szakember.

2Profilunk:

Mára már kis és nagykereskedelemmel is bővült a profilunk, hiszen cégünk a legmegbízhatóbb forrású bányákból importálja a természetes köveket és hozza haza Magyarországra, Mi így vagyunk képesek a legszebb köveket a lehető legkedvezőbb áron biztosítani és értékesíteni. Időszakos árengedményekkel és akciókkal dolgozunk, valamint szolid, piacképes árakkal és pontos határidővel próbálunk mind az egyéni ügyfeleinknek, mind a szakmába dolgozó kollegáink igényeinek megfelelni.

Telephelyünkön komplett síremlékek közül is választhat különböző típusokban és színekben, illetve táblás anyagokból, tömbökből úgyszintén. Valamint kiegészítőket, mint mécseseket, vázákat, szobrokat, szökőkutakat is értékesítünk és kandallók gyártásával, burkolásával is foglalkozunk.

A Gránit Szabó Kft-ben természetes gránit és márványtermékekből, burkolólapok, táblák, párkányok állandó raktárkészletével várja a kedves Vásárlókat! A standard formákon kívül az Önök egyedi és különleges elképzeléseit( persze ha módunkban áll) természetesen megvalósítjuk, hiszen modern technológiával és tapasztalt valamint elkötelezett munkatársakkal rendelkezünk! Teljekörű engedélyezéssel, alapozással, valamint kiszállítással végezzük el az Önök megbízásait az ország minden területében! Vállaljuk mészkő, márvány valamint gránit termékek beszerzését valamint legyártását, méretre szabását! Üzemünkben található raktárkészletből, valamint külföldi és belföldi partnereinktől az Önnek megfelelő anyagot beszerezzük, elképzelései és tervei alapján legyártjuk és a teljes elkészítését is elvállaljuk.

Zárszó:

Keressenek Minket bizalommal, személyesen, akár telefonon és kérjenek árajánlatot, akár telefonon vagy faxon, akár e-mailben, az interaktív felületünkön is! Ha a megrendelés méretre szabott, akkor előnyben részesítjük az írásban leadott igényeket az esetleges félreértések elkerülése végett. Ha esetlegesen nem talál (speciális igény esetén) anyagot nálunk, akkor akár 3-4 héten belül tudjuk biztosítani az anyag beszállítását Ügyfeleink részére. Belsőépítészeti megrendelés esetén pl.: ( konyhapultok, egyéb pultok) sablont kérünk a pontos gyártáshoz. A mára már meglehetősen nagy raktárkészletünknek és kiválóan kiképzett szakembergárdánknak köszönhetően hamarosan Magyarország egyik legnagyobb és legrugalmasabb nagykereskedésévé válunk!