GRÁNIT, MÁRVÁNY, MÉSZKŐ | SÍRKŐ, FEDKŐ, URNASÍR

Sírkövek

 

Tekintse meg galériánkat!

Engedje meg, hogy a Gránit Szabó Kft. bemutassa új weblapját Önnek!

Weblapunk forgalma generálta, hogy egy külön oldalt hozzunk létre a sírkövek számára és elsősorban pedig a sírkő - munkánk - referenciánk számára, hogy be tudjuk Önnek mutatni a munkáinkat. Munkáinkból  tud válogatni és választani, hogy méltóan tudjon megemlékezni szeretteiről. Ha nem felelne meg , egyéni igényeket is tudunk teljesíteni természetesen.


KÉREM TEKINTSE MEG ÚJ OLDALUNKAT,


Üdvözlettel:

Gránit Szabó Kft.


1.Sírkövek lehetnek: 

  

Szimpla kövek, Másfeles kövek, Dupla kövek, Urnák, Kripták.

Bemutatunk néhány referencia munkát a sírköveink közül:

sírkő referencia

EGYES GRÁNIT SÍREMLÉKEK MÁR 125.000 Ft- tól !!!

A Gránit Szabó Kft. telephelyén megtalálhatja egyes sírkő mintákat, fazonokat, gránit sírkő mintákat is, hogy könnyebbé tegyük ezt a nehéz döntést az Ön számára.
Különleges és egyedi igényeket is tudunk teljesíteni, Ön elképzeli,  a Gránit Szabó Kft., pedig megvalósítja !

Lehet akár zárt, vagy nyitott típus a Gránit Szabó Kft. bármelyiket meg tudja valósítani!

Hogyan Tudunk Önnek Segíteni?

A Gránit Szabó Kft. segít Önnek a sírkő kiválasztásában, melynek anyaga lehet akár márvány vagy gránit is. Telephelyünkön több, mint 40 féle gránit anyagból választhat, valamint előre elkészített mintákat is megtalálhat !

A Gránit Szabó Kft. továbbá segít Önnek kiválasztani a sírkő szinét, formáját, fazonját, típusát és segíti Önt, hogy döntése egyszerű, de Önnek tetszetős legyen, összeválogatjuk Önnek a kért betűtípusokat, díszeket, mécsest, kaspót, vázát és amit még szeretne. Ezek után elkészítjük az árkalkulációt és a többit pedig személyesen megbeszéljük.

Továbbá vállalunk temetéssel kapcsolatos sírkőbontást, csiszolást, faragást, tisztítást, valamint betűvésést is akár a helyszínen is.

 

A Gránit Szabó Kft.  a Főváros és az Ország valamennyi Temetőjébe szállít ki Sírköveket, nálunk a távolság nem akadály!

 

Extraként:


   Porcelán kép / színes , fekete - fehér, aranyozott..
    Faragás a fejkőbe /akciós gránit sírkő

Egyedi elképzelések alapján is/
    Vésés, egyedi forma kialakítása.

Különböző versidézetek, vésése, homokfúvása.

 Váza, Mécses, Kaspó, akár gránitból, akár bronzból !

    Arckép gravírozás, egyedi motívumok gravírozása.

 


Tekintes meg galériánkat!

akciós gránit sírkő

 

 

Telephelyünkön komplett síremlékek közül is választhat különböző típusokban és színekben, illetve táblás anyagokból, tömbökből úgyszintén. Valamint kiegészítőket, mint mécseseket, vázákat, szobrokat, szökőkutakat is értékesítünk és kandallók gyártásával, burkolásával is foglalkozunk.

 

 

A Gránit Szabó Kft-ben természetes gránit és márványtermékekből, burkolólapok, táblák, párkányok állandó raktárkészletével várja a kedves Vásárlókat!

 

A standard formákon kívül az Önök egyedi és különleges elképzeléseit( persze ha módunkban áll) akkor természetesen megvalósítjuk, hiszen modern technológiával és tapasztalt valamint elkötelezett munkatársakkal rendelkezünk!

 

Teljeskörű engedélyezéssel, alapozással, valamint kiszállítással végezzük el az Önök megbízásait Magyarország egész területén !

 

Vállaljuk mészkő, márvány valamint gránit termékek beszerzését valamint legyártását, méretre szabását! Üzemünkben található raktárkészletből, valamint külföldi és belföldi partnereinktől az Önnek megfelelő anyagot beszerezzük, elképzelései és tervei alapján legyártjuk és a teljes elkészítését is elvállaljuk.

 

Gránit Szabó Kft. , 2012.